Κιναλ Πασοκ : ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - FLAG - Η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, μίλησε στην εκπομπή για τις εκλογές στο κιναλ, το πασοκ αλλά και την αλλαγή.

Γράφει ο ηλίας παναγιωτακάκος πρόταση μου: Για ποιο λόγο ο μεγάλος κύκλος ψηφοφόρων του πασοκ να γυρίσει πίσω στην κάλπη της παράταξης; Όταν μάλιστα, ίσως οι πολλοί, ψήφισαν συριζα . Φώφη γεννηματά, ανδρέας λοβέρδος, νίκος ανδρουλάκης και χάρης καστανίδης, διεκδικητές της ηγεσίας στις κρίσιμες εσωκομματικές εκλογές του . Η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, μίλησε στην εκπομπή για τις εκλογές στο κιναλ, το πασοκ αλλά και την αλλαγή.

Αυτό είναι το δίλημμα των εσωκομματικών εκλογών που διενεργεί το κίνημα αλλαγής, όπως υποστηρίζει ο ανδρέας λοβέρδος. ΠÎ'ΣΟΚ: Πέθανε ο Κώστας
ΠÎ'ΣΟΚ: Πέθανε ο Κώστας from www.flash.gr
Ελλάδα χωρίς πασοκ δεν γίνεται, ανέφερε ο ανδρέας λοβέρδος κατά την ομιλία του στην κε του κιναλ. Για ποιο λόγο ο μεγάλος κύκλος ψηφοφόρων του πασοκ να γυρίσει πίσω στην κάλπη της παράταξης; Εξ όσων καταλαβαίνουμε, αν ο ανδρέας λοβέρδος κερδίσει την ηγεσία του κιναλ, σκοπεύει να επαναφέρει το πασοκ. Η νέα αρχή σαν σύνθημα του 2021 από τον συριζα θυμίζει το σύνθημα του κιναλ του 2015 ενώ τα περί αλλαγής που αναμένεται να ενισχυθούν από την . Γράφει ο ηλίας παναγιωτακάκος πρόταση μου: Αναβολή των εκλογών στο πασοκ (κιναλ) με μεταβατικό πρόεδρο κοινής αποδοχής έως τις εκλογές με . Το δίλημμα που έθεσε ο λοβέρδος σε στελέχη και η απάντηση που πήρε (βίντεο). Φώφη γεννηματά, ανδρέας λοβέρδος, νίκος ανδρουλάκης και χάρης καστανίδης, διεκδικητές της ηγεσίας στις κρίσιμες εσωκομματικές εκλογές του .

Γράφει ο ηλίας παναγιωτακάκος πρόταση μου:

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα μακεδονία και στο δημοσιογράφο βαγγέλη στολάκη, έδωσε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά. Αναβολή των εκλογών στο πασοκ (κιναλ) με μεταβατικό πρόεδρο κοινής αποδοχής έως τις εκλογές με . Γράφει ο ηλίας παναγιωτακάκος πρόταση μου: Όταν μάλιστα, ίσως οι πολλοί, ψήφισαν συριζα . Την επιστροφή στο πασοκ θεωρούν ως μόνη λύση για το κίνημα αλλαγής, δύο παλαιά στελέχη του κόμματος, οι λουκάς αποστολίδης και λευτέρης . Αυτό είναι το δίλημμα των εσωκομματικών εκλογών που διενεργεί το κίνημα αλλαγής, όπως υποστηρίζει ο ανδρέας λοβέρδος. Εξ όσων καταλαβαίνουμε, αν ο ανδρέας λοβέρδος κερδίσει την ηγεσία του κιναλ, σκοπεύει να επαναφέρει το πασοκ. Η νέα αρχή σαν σύνθημα του 2021 από τον συριζα θυμίζει το σύνθημα του κιναλ του 2015 ενώ τα περί αλλαγής που αναμένεται να ενισχυθούν από την . Φώφη γεννηματά, ανδρέας λοβέρδος, νίκος ανδρουλάκης και χάρης καστανίδης, διεκδικητές της ηγεσίας στις κρίσιμες εσωκομματικές εκλογές του . Το δίλημμα που έθεσε ο λοβέρδος σε στελέχη και η απάντηση που πήρε (βίντεο). Η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, μίλησε στην εκπομπή για τις εκλογές στο κιναλ, το πασοκ αλλά και την αλλαγή. Ελλάδα χωρίς πασοκ δεν γίνεται, ανέφερε ο ανδρέας λοβέρδος κατά την ομιλία του στην κε του κιναλ. Για ποιο λόγο ο μεγάλος κύκλος ψηφοφόρων του πασοκ να γυρίσει πίσω στην κάλπη της παράταξης;

Όταν μάλιστα, ίσως οι πολλοί, ψήφισαν συριζα . Το δίλημμα που έθεσε ο λοβέρδος σε στελέχη και η απάντηση που πήρε (βίντεο). Εξ όσων καταλαβαίνουμε, αν ο ανδρέας λοβέρδος κερδίσει την ηγεσία του κιναλ, σκοπεύει να επαναφέρει το πασοκ. Για ποιο λόγο ο μεγάλος κύκλος ψηφοφόρων του πασοκ να γυρίσει πίσω στην κάλπη της παράταξης; Η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, μίλησε στην εκπομπή για τις εκλογές στο κιναλ, το πασοκ αλλά και την αλλαγή.

Η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, μίλησε στην εκπομπή για τις εκλογές στο κιναλ, το πασοκ αλλά και την αλλαγή. Το ευχάριστο “θρίλερ” του
Το ευχάριστο “θρίλερ” του from www.anatropinews.gr
Όταν μάλιστα, ίσως οι πολλοί, ψήφισαν συριζα . Για ποιο λόγο ο μεγάλος κύκλος ψηφοφόρων του πασοκ να γυρίσει πίσω στην κάλπη της παράταξης; Η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, μίλησε στην εκπομπή για τις εκλογές στο κιναλ, το πασοκ αλλά και την αλλαγή. Αναβολή των εκλογών στο πασοκ (κιναλ) με μεταβατικό πρόεδρο κοινής αποδοχής έως τις εκλογές με . Ο ανδρέας λοβέρδος, που είναι ένας από . Αυτό είναι το δίλημμα των εσωκομματικών εκλογών που διενεργεί το κίνημα αλλαγής, όπως υποστηρίζει ο ανδρέας λοβέρδος. Το δίλημμα που έθεσε ο λοβέρδος σε στελέχη και η απάντηση που πήρε (βίντεο). Η νέα αρχή σαν σύνθημα του 2021 από τον συριζα θυμίζει το σύνθημα του κιναλ του 2015 ενώ τα περί αλλαγής που αναμένεται να ενισχυθούν από την .

Αναβολή των εκλογών στο πασοκ (κιναλ) με μεταβατικό πρόεδρο κοινής αποδοχής έως τις εκλογές με .

Την επιστροφή στο πασοκ θεωρούν ως μόνη λύση για το κίνημα αλλαγής, δύο παλαιά στελέχη του κόμματος, οι λουκάς αποστολίδης και λευτέρης . Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα μακεδονία και στο δημοσιογράφο βαγγέλη στολάκη, έδωσε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά. Αυτό είναι το δίλημμα των εσωκομματικών εκλογών που διενεργεί το κίνημα αλλαγής, όπως υποστηρίζει ο ανδρέας λοβέρδος. Ελλάδα χωρίς πασοκ δεν γίνεται, ανέφερε ο ανδρέας λοβέρδος κατά την ομιλία του στην κε του κιναλ. Όταν μάλιστα, ίσως οι πολλοί, ψήφισαν συριζα . Το δίλημμα που έθεσε ο λοβέρδος σε στελέχη και η απάντηση που πήρε (βίντεο). Η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, μίλησε στην εκπομπή για τις εκλογές στο κιναλ, το πασοκ αλλά και την αλλαγή. Γράφει ο ηλίας παναγιωτακάκος πρόταση μου: Για ποιο λόγο ο μεγάλος κύκλος ψηφοφόρων του πασοκ να γυρίσει πίσω στην κάλπη της παράταξης; Αναβολή των εκλογών στο πασοκ (κιναλ) με μεταβατικό πρόεδρο κοινής αποδοχής έως τις εκλογές με . Ο ανδρέας λοβέρδος, που είναι ένας από . Φώφη γεννηματά, ανδρέας λοβέρδος, νίκος ανδρουλάκης και χάρης καστανίδης, διεκδικητές της ηγεσίας στις κρίσιμες εσωκομματικές εκλογές του . Η νέα αρχή σαν σύνθημα του 2021 από τον συριζα θυμίζει το σύνθημα του κιναλ του 2015 ενώ τα περί αλλαγής που αναμένεται να ενισχυθούν από την .

Φώφη γεννηματά, ανδρέας λοβέρδος, νίκος ανδρουλάκης και χάρης καστανίδης, διεκδικητές της ηγεσίας στις κρίσιμες εσωκομματικές εκλογές του . Η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, μίλησε στην εκπομπή για τις εκλογές στο κιναλ, το πασοκ αλλά και την αλλαγή. Όταν μάλιστα, ίσως οι πολλοί, ψήφισαν συριζα . Εξ όσων καταλαβαίνουμε, αν ο ανδρέας λοβέρδος κερδίσει την ηγεσία του κιναλ, σκοπεύει να επαναφέρει το πασοκ. Το δίλημμα που έθεσε ο λοβέρδος σε στελέχη και η απάντηση που πήρε (βίντεο).

Η νέα αρχή σαν σύνθημα του 2021 από τον συριζα θυμίζει το σύνθημα του κιναλ του 2015 ενώ τα περί αλλαγής που αναμένεται να ενισχυθούν από την . Εκλογές 2019: Ο Νίκος Παπανδρέου
Εκλογές 2019: Ο Νίκος Παπανδρέου from www.kalamatatimes.gr
Όταν μάλιστα, ίσως οι πολλοί, ψήφισαν συριζα . Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα μακεδονία και στο δημοσιογράφο βαγγέλη στολάκη, έδωσε η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά. Για ποιο λόγο ο μεγάλος κύκλος ψηφοφόρων του πασοκ να γυρίσει πίσω στην κάλπη της παράταξης; Η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, μίλησε στην εκπομπή για τις εκλογές στο κιναλ, το πασοκ αλλά και την αλλαγή. Εξ όσων καταλαβαίνουμε, αν ο ανδρέας λοβέρδος κερδίσει την ηγεσία του κιναλ, σκοπεύει να επαναφέρει το πασοκ. Γράφει ο ηλίας παναγιωτακάκος πρόταση μου: Το δίλημμα που έθεσε ο λοβέρδος σε στελέχη και η απάντηση που πήρε (βίντεο). Ο ανδρέας λοβέρδος, που είναι ένας από .

Ελλάδα χωρίς πασοκ δεν γίνεται, ανέφερε ο ανδρέας λοβέρδος κατά την ομιλία του στην κε του κιναλ.

Εξ όσων καταλαβαίνουμε, αν ο ανδρέας λοβέρδος κερδίσει την ηγεσία του κιναλ, σκοπεύει να επαναφέρει το πασοκ. Ελλάδα χωρίς πασοκ δεν γίνεται, ανέφερε ο ανδρέας λοβέρδος κατά την ομιλία του στην κε του κιναλ. Για ποιο λόγο ο μεγάλος κύκλος ψηφοφόρων του πασοκ να γυρίσει πίσω στην κάλπη της παράταξης; Η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, μίλησε στην εκπομπή για τις εκλογές στο κιναλ, το πασοκ αλλά και την αλλαγή. Αυτό είναι το δίλημμα των εσωκομματικών εκλογών που διενεργεί το κίνημα αλλαγής, όπως υποστηρίζει ο ανδρέας λοβέρδος. Η νέα αρχή σαν σύνθημα του 2021 από τον συριζα θυμίζει το σύνθημα του κιναλ του 2015 ενώ τα περί αλλαγής που αναμένεται να ενισχυθούν από την . Την επιστροφή στο πασοκ θεωρούν ως μόνη λύση για το κίνημα αλλαγής, δύο παλαιά στελέχη του κόμματος, οι λουκάς αποστολίδης και λευτέρης . Γράφει ο ηλίας παναγιωτακάκος πρόταση μου: Αναβολή των εκλογών στο πασοκ (κιναλ) με μεταβατικό πρόεδρο κοινής αποδοχής έως τις εκλογές με . Το δίλημμα που έθεσε ο λοβέρδος σε στελέχη και η απάντηση που πήρε (βίντεο). Ο ανδρέας λοβέρδος, που είναι ένας από . Όταν μάλιστα, ίσως οι πολλοί, ψήφισαν συριζα . Φώφη γεννηματά, ανδρέας λοβέρδος, νίκος ανδρουλάκης και χάρης καστανίδης, διεκδικητές της ηγεσίας στις κρίσιμες εσωκομματικές εκλογές του .

Κιναλ Πασοκ : ΣΗΜÎ'ΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜÎ'ΤΩΝ - FLAG - Η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά, μίλησε στην εκπομπή για τις εκλογές στο κιναλ, το πασοκ αλλά και την αλλαγή.. Όταν μάλιστα, ίσως οι πολλοί, ψήφισαν συριζα . Ελλάδα χωρίς πασοκ δεν γίνεται, ανέφερε ο ανδρέας λοβέρδος κατά την ομιλία του στην κε του κιναλ. Για ποιο λόγο ο μεγάλος κύκλος ψηφοφόρων του πασοκ να γυρίσει πίσω στην κάλπη της παράταξης; Εξ όσων καταλαβαίνουμε, αν ο ανδρέας λοβέρδος κερδίσει την ηγεσία του κιναλ, σκοπεύει να επαναφέρει το πασοκ. Αναβολή των εκλογών στο πασοκ (κιναλ) με μεταβατικό πρόεδρο κοινής αποδοχής έως τις εκλογές με .

Το δίλημμα που έθεσε ο λοβέρδος σε στελέχη και η απάντηση που πήρε (βίντεο) κιναλ. Η νέα αρχή σαν σύνθημα του 2021 από τον συριζα θυμίζει το σύνθημα του κιναλ του 2015 ενώ τα περί αλλαγής που αναμένεται να ενισχυθούν από την .